Στην αίθουσα προβολής του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 και ώρα 12.00-14.00 επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ιωαννίνων που διδάσκουν στις τάξεις Γ-Δ με τη σχολική Σύμβουλο κυρία Μαργαρίτα-Νταίζη Δανιηλίδου.

Wednesday, 22 February 2012 19:15

Μπιζάνιος Δρόμος

Στις 21 Φεβρουαρίου 2012 το Σχολείο μας συμμετείχε στον Μπιζάνιο Δρόμο, για την επέτειο των 99 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, με 4 μαθητές. Οι μαθητές έτρεξαν 1000μ (από κόμβο Κιάφας μέχρι την κεντρική πλατεία). Πήραν μέρος οι μαθητές: Κείσογλου Αντώνιος (σειρά κατάταξης 4ος),Τσιτογιάννης Παύλος, Χαρίτος Βασίλειος, Ντάκουλας Ελευθέριος. Όλοι έλαβαν αναμνηστικά συμμετοχής και μετάλλια

Published in ΜΑΘΗΤΕΣ
Tuesday, 21 February 2012 15:00

Εμίν Αγά-Μπιζάνι

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη όλων των μαθητών του Σχολείου μας στο Εμίν Αγά και στο Μπιζάνι (Ηρώο Μπιζανομάχων) με αφορμή την 99η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους.

Friday, 17 February 2012 20:05

Αποκριάτικο γλέντι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου διοργάνωσε αποκριάτικο παρτυ μασκέ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στο Γυμναστήριο του Σχολείου. Δόθηκαν στους μικρούς μαθητές σερπατίνες και διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά με 83 δώρα.  Υπήρχε άφθονο κρασί, τσίπουρο και φαγητά. Ο Dj George φρόντισε να εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη!

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12.00-14.00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολής του Σχολείου μας επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Ιωαννίνων που διδάσκουν στην Α και Β Δημοτικού με τη Σχολική Σύμβουλο κυρία Μαργαρίτα-Νταίζη Δανιηλίδου.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα προβολής του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντησημε καλεσμένη την Ψυχοπαιδαγωγό, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Ιωαννίνων "Σχεδία"  κυρία Ερασμία Φείδη. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και μαθητές.

 

 

Την Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη)16-2-2012 η ομάδα μαγειρικής του Σχολείου μας, την οποία συντονίζει ο εκπαιδευτικός του Στ2 κ. Γιούργας παρουσίασε τα φαγητά της σε όλους τους μαθητές. Τα φαγητά ψήθηκαν σε κοντινό φούρνο της γειτονιάς μας και  δημιουργήθηκε μπουφές γι όλους-και για τους γονείς των μαθητών. Τον κύριο Γιούργα βοήθησαν οι δασκάλες Σοφία Σπυρίδωνος(Ε2), Έφη Γιαννούλη (Στ1), Δήμητρα Δρούτσα (Γ2), Παρασκευή Λώλη (Γ1) καθώς και η καθαρίστρια του Σχολείου κυρία Αλεξάνδρα Κυρίτση. Τα φαγητά έγιναν ανάρπαστα!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monday, 06 February 2012 20:44

Χιόνια στο Σχολειό!

Εικόνα του χιονισμένου Σχολείου μας (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012)

Published in ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο του καφέ Lounge (Πλατεία Πάργης-Υπόγειο μαγαζιού) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του καθηγητή του Σχολείου μας κ.Σταμάτη Τζοβάρα. Η Έκθεση περιλαμβάνει πίνακες διαφόρων ειδών, τυπώματα καθώς και άλλες χειροτεχνίες. Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Μπορούν όλοι να την επισκεφτούν. Καλή επιτυχία Σταμάτη.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ